Artikelen
March 8, 2024

Overwinnen van Uitdagingen: Mijn Persoonlijke Reis naar Succes en Transformatie

In deze blogpost deel ik mijn persoonlijke reis van het overwinnen van uitdagingen en het her-programmeren van mijn onderbewustzijn.

Overwinnen van Uitdagingen: Mijn Persoonlijke Reis naar Succes en Transformatie

Overwinnen van Uitdagingen: Mijn Persoonlijke Reis naar Succes en Transformatie

In deze blogpost deel ik mijn persoonlijke reis van het overwinnen van uitdagingen en het her-programmeren van mijn onderbewustzijn. Van het marketing en promoten van een retraite tot het vinden van balans tussen verschillende rollen, ik heb mijn angsten en belemmerende overtuigingen overwonnen. Door los te laten, mezelf te laten zien en spontaan te handelen, heb ik persoonlijke groei ervaren en mijn onderbewustzijn getransformeerd. Deze reis naar succes en transformatie heeft me geleerd dat we in staat zijn om uitdagingen te overwinnen en ons leven te her-programmeren voor positieve verandering.

In de afgelopen maand heb ik iets ongelooflijks gedaan: ik organiseerde mijn eerste retraite in de periode van 28 maart 2023 tot en met 7 mei 2023. De retraite vond plaats op 7 mei 2023. Nooit had ik gedacht dat ik zoiets kon doen. Het was een reis vol uitdagingen, maar ik ben erin geslaagd om ermee om te gaan en te groeien. In dit artikel wil ik graag mijn persoonlijke verhaal delen en hoe ik mijn angsten en beperkende overtuigingen heb overwonnen tijdens dit proces.

1. Marketing en Promotie: Het Overwinnen van Weerstand: Een van mijn grootste obstakels was het vermarkten en promoten van de retraite. Ik voelde weerstand en twijfelde of ik wel in staat zou zijn om dit succesvol te doen. Angst om te ondernemen en zorgen over financiën speelden een grote rol. Ik realiseerde me dat deze belemmerende overtuigingen mij tegenhielden en nam de beslissing om ze los te laten. Ik begon met het vroeg opstaan en het beoefenen van hypnose-meditatie om positieve suggesties in mijn onderbewustzijn te verankeren. Naarmate de retraite dichterbij kwam, voelde ik me steeds vrijer. Hoewel ik fysiek nog niet helemaal klaar was, was ik mentaal al in de juiste staat.

2. Zichtbaarheid en Authentiek Zijn: Het Overwinnen van Angst: Ik had moeite met voor de camera praten en mijn verhaal delen. Ik vond voortdurend excuses om het uit te stellen. Deze uitstelgedrag kwam voort uit mijn angst om het perfect te willen doen en de overtuiging dat perfectie nodig was om meer deelnemers aan te trekken. Ik realiseerde me dat deze belemmerende overtuigingen me tegenhielden en ik nam de beslissing om ze los te laten. Ik leerde mezelf te accepteren zoals ik ben en te vertrouwen op mijn eigen authenticiteit.

3. Balans tussen Rollen: Het Vinden van Harmonie: Tijdens het organiseren van de retraite kwam ik erachter dat ik moeite had om de juiste balans te vinden tussen mijn verschillende rollen: echtgenote, moeder, ondernemer, hypnotherapeut en mijn ware zelf zijn. Ik werd me steeds bewuster van dit 'probleem'. Gelukkig was mijn gezin volledig betrokken bij de retraite en dit diende als een test om in de juiste staat te blijven. Ik maakte me geen zorgen over mijn gezin, omdat ik wist dat ze goed verzorgd werden. Mijn echtgenoot, Virgil, was er als videograaf en we gaven elkaar de ruimte om onze rollen goed te vervullen, zonder discussies of meningsverschillen.

4. Perfectionisme tijdens de Sessies: Het Omarmen van Spontaniteit: Tijdens de retraite gaf ik drie sessies, wat een uitdaging op zich was. Ik had verschillende rollen tijdens deze sessies en het was ook de eerste keer dat ik voor een groep werkte.

- Breathwork-sessie door middel van Javaanse dans: Ik had een script geschreven om ervoor te zorgen dat ik alles zou onthouden. Tot mijn schrik vergat ik mijn script tijdens een wandeling. Op dat moment werd ik geconfronteerd met gedachten over hoe ik de ademhalingssessie zonder script kon uitvoeren. Ik besloot bewust ademhalingsoefeningen te doen tijdens de wandeling en in het moment te blijven. Ik observeerde de deelnemers en voelde hun energie. Mijn intentie was gezet tijdens de wandeling en alles verliep soepel.

- Hypnose-meditatiesessie met gamelanmuziek: Ook hier liep het niet precies volgens mijn geplande script, maar ik voelde gewoon wat er op dat moment nodig was. Het was de eerste keer dat ik live een hypnose-meditatiesessie gaf voor een groep deelnemers. Ik voelde van alles, maar bleef gefocust. Ondanks de overweldigende emoties kon ik in mijn rol blijven. Het was een prachtige ervaring om dit van mezelf mee te maken.

- Jamu-workshop: Ook hier had ik een perfect script geschreven, maar besloot ik het los te laten toen ik zag hoe enthousiast de deelnemers waren om de Jamu te maken. Het belangrijkste was dat ik de informatie deelde die nodig was om de workshop te leiden.

Tijdens de voorbereidingen van de retraite heb ik geleerd om mijn angsten en belemmerende overtuigingen te (h)erkennen, te accepteren, erop te vertrouwen en ze los te laten. Het was een reis van persoonlijke groei en het her-programmeren van mijn onderbewustzijn. Ik heb geleerd om weerstand te overwinnen, mezelf te laten zien en de balans te vinden tussen verschillende rollen. Door los te laten en mezelf te accepteren, kon ik spontaan handelen en de sessies leiden zonder me te laten beperken door perfectionisme.

Dit avontuur heeft me geleerd dat ik in staat ben om uitdagingen te overwinnen en mijn onderbewustzijn te her-programmeren voor succes. Ik hoop dat mijn verhaal en ervaring anderen zullen inspireren om hun eigen angsten te overwinnen en hun onderbewustzijn te transformeren.

Remember, the key to transformation is within you. Until next time, continue to dance with life. I'm Ference, your guide on this journey of self-discovery and healing. Be conscious, be courageous, be you.

Explore our collection of 200+ Premium Webflow Templates